Single Blog

This is a single blog

Kdaj bi morali staviti The new Change

Največji cilj PokerSnowie https://stave-sportne.com/spletne-stave-agencije/ je doseči največjo harmonijo, ki jo lahko izkoristimo za vsakogar No Limit Hold’em konfiguracije. V čevljih zlobneža PokerSnowie vseeno zviša okoli 12 odstotkov kljub zelo brezživi doslednosti, ki ima A2 za vrednost z nekaj blefov. Od velikega blinda PokerSnowie do Cbet, ki ima 80 odstotkov iz njegove ponudbe. Exploit se zdi popolnoma podoben njihovemu in lahko opazite, da sta AJ in you will AQ le delno v izboru, saj oba ravnamo z njo ali njim. Daje vam pomembno prednost pred ljudmi Ace-high board.

tennis betting odds

  • Začnete s preflopom, se je vaš nasprotnik izboljšal ali je šepal?
  • Moral bi blefirati, ko in samo če lahko postaneš boljši, daj upogib.
  • Na žalost je neprijetno, kar se tiče dejanj, je stava na paleto izdelkov med najvarnejšimi za opazovanje in tudi najpreprostejša za omejitev.
  • Kot je prikazano v novi analizi spodaj, popolnoma novi špekulantovi ohlapni telefonski klici pred flopom razredčijo svoj izbor na flop z veliko nižjimi rokami.
  • Z drugimi besedami, strah ga je, ko se 3-stava, nato nov dvig in nekdo drug v rokah običajno upogiba, da se valuta, ki jo je igralec, ki je spoznal AA, kasneje na cestah poskuša izgubiti.

Če upate, da boste fantastičen igralec pokra, boste poleg tega našli tudi ta poročila. Vaši primarni nasprotniki v igrah z vstopno višino v realnem času in/ali nizkimi omejitvami na spletu ne bodo izkoriščali težave z izobraževanjem. Ne smemo podcenjevati najnovejše prednosti, ki jo pridobite s tem, da kdo drug morda ne bo opravil naloge, ki jo boste opravili. Lahko odgovorite, da se lahko zanesete na nov flop, pa tudi na uvodne note in morda na sveže, da preizkusite nagnjenja svojega velikega blinda.

Vaše največje blefiranje Sveži River Cheat Layer

Posledično potrebujejo dobro razumevanje spletnega pokra push/flex in popolno igro s kratkimi skupinami. Tik pred igro si podrobneje ogledamo nasprotnikovo statistiko. Opažamo, da on odstopi na vašo c-stavo v več kot 60 odstotkih časa, medtem ko vi hkrati igrate najnovejši turn v nasprotju z vsemi našimi pogledi nazaj v impresivnih 75 odstotkih časa.

Izbira nadaljevanja Precej bolj pozicionirana

Ko boste dosegli, da lahko dobite sendvič-25bb stack, se boste približali “nevarnemu območju”. To je, če je najučinkovitejše sredstvo za popravilo uživanja pravzaprav včasih domnevno vse-v sicer zlaganju, kot ga izvajate v tekmovanju s kratkimi rokavi. Kjer koli vmes je običajno več prostora za igro in lahko kljub temu ustvarite vsakodnevno odklepanje-višanje, toda če dosežete manj kot 10bb, bi morali domnevati, da je znotraj sicer zložljiv. Želimo povzdigniti odličen imenik dajanja, širšega od 100bb, vendar ne tako širokega, ker če ste kratki in želite zgrabiti žetone. Nehajte se ukvarjati z večjimi hemoroidi, če bi to morda lahko pomagali, in če imate opravka s svežim valovanjem, poskusite pridobiti nekaj majhnih hemoroidov, ki bi vam lahko koristili.

32s je pobral globoko neuspešen par, mi pa lahko uporabimo 5 outov, tako da lahko par parov ali potovanje pomaga pri obračanju soda. 54s/53s/43s lahko uporabijo veliko več pravičnosti v zvezi z vzorcem instinkta za nadaljevanje blefiranja. Poleg tega bomo nadaljevali z blefiranjem z vsemi prinosi backdoor flush. Nadaljujemo z blefiranjem samo z našim najšibkejšim 6x, ker lahko močnejši 6x še vedno osvoji nov pot iz showdowna, če se pojavi nazaj.

Medtem ko to počnete natančno, bo prišlo do organske harmonije in zagotovo se bo uravnotežilo nekje med 7,5-10 odstotki. Prvič, kot smo opazili prej, zakaj je pol-blefiranje donosno? Če imajo zavarovanje z ničelnim kratom, igranje s čistim znakom ni učinkovito, razen če bo za to potrebna določena prihodnja debelina. Zato verjemite, da smo bili proti kontaktni postaji, ki se nikoli ne bo upogibala za katero koli ulico – igranje iger ne služi absolutno ničemur objektivnemu. Na pravilen način igranja flush pulls proti stiku s postajami poskusite izkusiti pasivno in nato poskusite zadeti.

Ne glede na to, ali tekmovalec ni nikoli odložil para in boste vi nadaljevali z razumno oceno, bo še vedno zgrešil flop in se bo moral upogibati okoli 50 odstotkov časa – brez obveznih 66 odstotkov. Ker dviguje pred flopom, boste našli veliko kombinacij stran od AK, AQ in lahko AJ. Te vrste rok v resnici, medtem ko je pogled na hrbet nastavljen, kljub temu ni tako enostavno stran od statusa.

Igrajte z Gto Preflop Ranges, medtem ko je standard A

Ta statistika se lahko prikaže, če je vaš sovražnik lahko igralec z rdečim streliščem, drugače pa igralec z modrikastim streliščem. Medtem ko je oseba z minimalnim WSD lahko igralec rdečkastega ranga (igralec, ki samo proizvede večino svoje valute – in potem prisili tekmece, da se upogibajo). Razumevanje tega je bistvena razlika med imenovanjem sicer zložljivega določene lokacije. Nekateri udeleženci se nagibajo k c-izbiri 100 odstotkov časa, ko so igralci postali izkoriščeni zaradi driftov in lahko uvede. Vendar pa ne, določeni ljudje bodo c-stavili le, ko bodo ustvarili davek, če najdete športnika z nizkim številom c-stav, pri katerem bi lahko igrali previdneje, potem ko so izvedli stavo. Medtem ko je velik blind, je vaša glavna skrivna prednostna naloga vedno razkriti odličen pristop za dvigovanje pred flopom, da preprečite, da bi na flopu imeli globoko neuspešen imenik kart.

Našli smo predhodne videoposnetke o uporabi izbire donk, ko je dejavnik ICM. Nerealno je zapomniti vse specifične modele, izdelane iz reševalnika GTO. Tako sledenje bistvu enega “zakaj” zaostalega reševalnega razloga prinaša učinkovito temeljno sredstvo, ki ga je mogoče uniformirati in ga je mogoče ponoviti. To vam omogoča, da zagotovo oblikujete močne zmagovalne korake, ki bi lahko upoštevali uživanje GTO. To lahko strankam omogoči veliko boljše razumevanje, kdaj in kako vam lahko pomagajo pri izbiri donk, kar jim omogoča uporabo dobro zaokrožene in donosne strategije med pisarno. Pravzaprav jih imate, 5-trenutni hitri vodnik za pomoč pri razbijanju lastnih nasprotnikov, ki imajo pravilen Expert-Queen!

Kombinacija z najvišjo vrednostjo poskusi idealno okrog tri naenkrat in izenačili boste. Kar zadeva povečanje velikosti, bi morali narediti tri korake.5-cuatro velike žaluzije. S temi razmerji vam zagotavlja dobro ceno, ki vam pomaga pri barantanju za najnovejši pot pred flopom, hkrati pa je vlaganje velikega dela ponudbe malih blindov pravzaprav težka lokacija, saj potrebujete približno 37 odstotkov zavarovanja. 74o, 63o, 52o in 42o boste odstopili pri heads-up višanju UTG, vendar kličite, če je BTN izzval. Poglejmo pravo pozicijo, kjer zelo kavčuk nasprotnik komajda check-raise United States na vaš flop, ko stavimo. Ker bomo prišli do realizacije našega zavarovanja pogosteje, lahko c-stavimo z najvišje frekvence.