Single Blog

This is a single blog

tíz trükk a többutas potokhoz a kaszinó pókeren belül

Amikor eltűnik a túlhívás vagy a három fogadás veszélye a függönyök mellett, elég jól élvezhetik a heads-up játékot a veled szemben. Nem azt a flopot szeretnéd megtalálni, amikor egy jó állapotban lévő profi hűtő felhívja a saját felfedezésed. Az UTG egyensúlyi megközelítése rengeteg ellenőrzéssel jár, általában a behajtás https://fogadas-sport.com/bet/analitic szándékával. Miután sikerült fogadniuk, többnyire jó, de bizonytalan overpair-ek és különböző húzók vannak, és hátulról húznak. Sok saját riválisa biztosan nehézséget okoz, hogy a kezedhez jusson, amikor felveszi ezt a vonalat, hacsak nem ismeri a megoldó által elismert, ehhez hasonló teljesítményeket. Az első – és rendkívül fontos – tanács ezekről a területekről az, hogy ne találd makacsnak.

  • Az ötven+ ilyen típusú videó tetején a kurzus résztvevői privát hozzáférést értékelnek egy privát Twitter-osztályhoz, amely Andres vagy bármely más Upswing edzőt kínál.
  • Még akkor is, ha a jelentésünkben feltárjuk a meg nem nyitott flop előtti emeléseket, miközben Ön csupán 12 százalékot nyit a kezek 45 százaléka helyett, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy a kezükben erős ügyesek állnak.
  • A Simple GTO Instructor az élvonalbeli SimplePostflop rendszerhez készült, a közösség szempontjából a leggyorsabb és erősebb GTO-megoldó.
  • Ha az akciód összeomlik a gomb iránti igényeidnek megfelelően, akkor a dos.5BB play felirattal kell rendelkezned, hogy birtokolj egy 6,5 BB értékű konténert, ha a vakok bedobnak.
  • Miközben a főzőedény egyre nagyobb, egyre nehezebb kipróbálni, különösen egy hatékony kihívóval szemben, aki minden lehetőséget megragad, hogy korlátozó feszültséget állítson rád.

Szintén egy lelkes UTG emelő nem élvezi azt a sokféleségi előnyt, amellyel egy állapotban lévő hideghívással kell szembenéznie, amikor a drapériák ellen játszana. Alapvetően van egy kis garanciális erénye, amit a helyzeti hátrányuk ellensúlyoz. Ez azt jelenti, hogy a folytatási tétjei nem automatikusak, ráadásul a belső állapotú profinak mindig nagyon óvatosan kell dolgoznia, főként a hívástól kezdve, és a licitálás utáni hazárdjátékra való lökését. Azoknak az egyéneknek, akik 3 tétet kötöttek a hét-fél tucat helyes értékkel, és jó cuatro-tétet tudtok meghozni, a legjobb, ha lehívják, kivéve, ha az új cuatro-választás méretei valóban nagyobbak.

A Court Gaming internetes oldalak előnyei | https://fogadas-sport.com/bet/analitic

Sok profi lép három-bet és c-bet AK-t, ami után le kell nézni, ha megadta. Fel kell mérnie minden egyes játék érdemeit, mielőtt kijelenti, hogy ebben a kísérletben empirikusan sokkal jobban, mint a legújabb emberek. Alapvető, hogy legyen értékelésünk, nézzük az egyensúlyból a feltételben módszert. Amint láthatja, az in-condition általában megadja, növekszik az alapításokkal és a hihetetlenül partner blöffökkel, amelyek eliminálják az ászokat.

Ivan Potocki

Mégsem, sok legfinomabb blöfföt fog találni, amelyeknek van, különösen azokat, amelyek csökkentették a terítés értékét. Számos tiszta húzásunk lehet (6♥5♥, 7♥6♥, 8♥7♥, 9♥8♥, stb.), amelyekkel érdemesebb blöffölnünk, tekintve, hogy a terítés során meggyengült az értéke. A kis hozzáadott bónusz óta az info 2 és a you can cuatro általában Doug Polktól távol ad rekordelemzéseket, és Ryan Fee „Multiway Bins” komponensét az Upswing Researchtől. Ha szeretné uralni a többutas konténereket, a friss, 9-szeres modul 13 videót tartalmaz, amelyek bemutatják az iparági kategóriájú szakemberek miatt bevezetett eljárásokat.

Elkészültem a friss bővítési választással, tényleg nem törődöm vele a megfelelő módon.

tíz trükk a többutas potokhoz a kaszinó pókeren belül

Fontos, hogy értéket találjon a prémium kézből. Tehát néha a legújabb fogadási arányok nagyon rövidek, és a kihívónak olyan, mintha konténernek kellene neveznie – valószínű, hogy éppen az Ön számára megfelelő a hajlításhoz. A Respect fogadás a legújabb riveren legfeljebb 1/cuatro a konténerből, különben gyorsabb. Ha azonban van utazásunk, és úgy gondolom, hogy dos párjuk van – miután hatalmasat játszok -, talán a bankod 2/3-a vagy magasabb, alapvetően azt hiszi, hogy telefonálni fog. A nagy méretű c-bet a leosztást, a flop érzését és a korábbi c-beteim eredményét (személyes versenytársaim az általam megtett c-bet emelését?) illeti. Mivel arra számíthatunk, hogy a rosszabb Tx-kéztől sokat emelsz a flopig, bizonyosan tét-hajlíthatjuk a vadonatúj változást.

Gyakrabban, mint nem, egy csökkent panel rendszerint hiányzik az ellenfél ugyanaz, mint ők. Ha a flop c-bet eléri az Internet protokoll címét, és OOP személyesen beszél vele, akkor valószínűleg valamit teljesen rosszul csinálsz. Tegyük fel, hogy a gazember valójában Mark, és TP+-t fogadhat, és FD-t is adhat az Ah8d4d kiváló flopjára. Legyen tudatában annak, hogy a játékosok pontosan hogyan reagálnak a saját változtatásaira, és készüljön fel arra, hogy megakadályozza azok elkerülését.

A kezek tanulási képességének javítása

tíz trükk a többutas potokhoz a kaszinó pókeren belül

Ez lehetővé teszi, hogy átvegye az irányítást a legújabb főzőedény felett, vagy akár a flopig megnyerje azt. Az összes többi videó az egy óra sok idő alatt több magasabb példára koncentrál, és ezért valóban lenyűgöző egyéneket mutatott be, amelyeket a legelső emelőtől eltekintve önmagában is megtalálhat. Az összes kéz mélységi elemzést kínál, hogy bemutassa az ellenőrzést, és megmérheti a tartományokat az egyének chatszobáiban.

Valójában az a helyzet, amikor félre fogunk tenni egy bizonyos legfinomabb kezet, amelyet az adott rosszabb kéz miatt minősítenénk. Ez egyszerűen nem az ötlet, bár nem, bár jelentősen hozzájárul az elvárásainkhoz. B) Az ellenség rendkívül szoros a flophoz – Ez nyilvánvalóan csak a flop cbetek lövésénél való. Mindazonáltal – az a lényeg, hogy a kihívó valóban szigorú a flopnál, és ha a srác eléri a legújabb változtatást, akkor a jelek szerint hihetetlenül jó lesz a választék.